Provoz a ekonomika zemědělského podniku - Vlková, Petra (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato bakalářská práce se zabývá vyhodnocením aktivit zemědělské společnosti a jeho ekonomiky. Práce je rozdělena do dvou částí - na část teoretickou a praktickou. Teoretická část obsahuje vysvětlení základních pojmů z oblasti ekonomiky zemědělských společností. V metodice jsou popsány nezbytné postupy k získání dat. V praktické části je hodnocena anonymní zemědělská společnost, označována jako "Společnost A" v letech 2011 až 2013.
Operation and economy of an agricultural company
Keywords: produkty; ceny; dotace; ziskovost; products; prices; subsidies; profitability