Prevence kriminality v sociálně vyloučených lokalitách - Lexa, Patrik (Jihočeská univerzita, 2022)
Bakalářská práce je zaměřena na téma prevence kriminality v sociálně vyloučených lokalitách na Českobudějovicku, přičemž jsou v rámci výzkumné části práce zkoumány možnosti výkonu prevence kriminality v sociálně vyloučených lokalitách.
Crime prevention in socially excluded locations
Keywords: Prevence kriminality; sociálně vyloučené lokality; sociální vyloučení; kriminalita; sociální práce; Crime prevention; socially excluded localities; social exclusion; criminality; social work