Analýza personální práce ve vybraném podniku - Matějka, Martin (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem diplomové práce je analýza metod a postupů personální práce ve vybraném podniku, posouzení a zhodnocení jednotlivých činností a navržení rámcových změn pro zefektivnění řízení podniku.
Analysis of personnel work in the company.
Keywords: řízení lidských zdrojů; personální práce; lidské zdroje; nemocnice Písek; analýza; human resources management; personal work; human resources; hospital in Písek; analysis