Personální agenda, mzdy a zaměstnanecké benefity v zemědělském podniku - Háchová, Nela (Jihočeská univerzita, 2021)
Cílem této práce bylo analyzovat mzdový systém a systém zaměstnaneckých benefitů, což jsem udělala za pomocí nestandardizovaných rozhovorů se zaměstnanci. Na základě této analýzy se mi podařily zjistit nedostatky v systému odměňování, jako například nízká spokojenost a motivace zaměstnanců, nespravedlnost v odměňovacím systému a špatné klima na pracovišti. Po vyhodnocení situace jsem následně navrhla managementu možné řešení na zlepšení všech nedostatků.
Personnel agenda, wages and employee benefits on the farm
Keywords: Personalistika; mzdy; zaměstnanecké benefity; motivace; human resources; wages; benefits; motivation