Software pro podporu in-house affiliate programu - Ruczkowski, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem software pro podporu in-house affiliate programu. V teoretické části je vysvětlena problematika a výhody affiliate marketingu. V praktické části je provedena analýza existujících řešení a na základě dosažených výsledků je proveden návrh samotného software. Zvláštní důraz je kladen na řešení serverové části pro sledování konverzí. Výsledkem práce je model aplikace, který umožňuje dobře definovat požadavky na budovaný systém a získat přesnější představu o dalších možných nákladech pro jeho realizaci.
In-house affiliate program support software
Keywords: affiliate marketing; affiliate program; in-house; konverze; provize; nabídka; obchodník; partner; sledování konverzí; affiliate marketing; affiliate program; in-house; conversion; commission; offer; merchant; affiliate; conversion tracking