Sestavení a zprovoznění aparatury pro měření fluorescenčních spekter jednotlivých molekul - Fessl, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2006)
Fessl T. (2006): Sestavení a zprovoznění aparatury pro měření fluorescenčních spekter jednotlivych molekul. Ověření funkčnosti aparatury bylo provedeno na jednotlivych molekulách DIOC, chlorofylu a jednotlivých komplexech fotosystému I.
The Assembly and start-up of a single molecule fluorescence spectroscopy device
Keywords: spektroskopie jednotlivých molekul; mikrospektroskopie; optická mikroskopie; single molecular spectroscopy; microspectroscopy; optická microscopy