Metody strategického řízení v neziskové organizaci - Růžková, Marie (Jihočeská univerzita, 2013)
Diplomová práce je věnována praktické aplikaci vybraných metod strategického řízení v neziskové organizaci.
Methods of strategic management in non-profit making organization
Keywords: nezisková organizace; strategické řízení; strategická analýza; SWOT analýza; non-profit making organization; strategic management; strategy analysis; SWOT analysis