VÝŽIVA SENIORŮ V DOMOVECH DŮCHODCŮ V JIHOČESKÉM KRAJI - Švehlová, Jana (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem mé práce bylo zmapování situace výživy seniorů v domovech důchodců v Jihočeském kraji. Práce byla zpracována na podkladě kvantitativního výzkumu metodou dotazníků. Z mého výzkumu vyplývá, že výživová situace v domovech důchodců se jeví jako uspokojivá. Přesto bych doporučila vedením domovů důchodců seznámit se s Projektem Standardizace nutriční péče v domovech důchodců.
SENIOR´S NOURISHMENT IN THE RETIREMENT HOUSES IN THE REGION OF SOUTH BOHEMIA
Keywords: Stárnutí; Stáří; Senior; Domov důchodců; Výživa; Senility; Age; Senior; Retirement homes; Nutrition