Copingové strategie u sociálních pracovníků orgánu sociálně-právní ochrany dětí - Kalousková, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2021)
Bakalářská práce s názvem Copingové strategie u sociálních pracovníků orgánu sociálně-právní ochrany dětí má za cíl analyzovat copingové strategie, které jsou nejčastěji využívány při zvládání stresu sociálními pracovníky orgánu sociálně-právní ochrany dětí ve vybraných okresech Jihočeského kraje. V bakalářské práci byla použita kvantitativní výzkumná strategie, metoda dotazování a techniky standardizovaného dotazníku SVF 78 zaměřeného na copingové strategie zvládání stresu.
Coping strategies for social workers of Authority of Social and Legal Protection of Children
Keywords: coping; copingové strategie; stres; syndrom vyhoření; orgán sociálně-právní ochrany dětí; sociální pracovník; SVF 78; coping; coping strategies; stress; burnout syndrome; child protection authority; social worker; SVF 78