Systém hodnocení a odměňování pracovníků ve vybrané organizaci - Lavička, Václav (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem diplomové práce bylo analyzovat současný stav systému hodnocení a odměňování v organizaci, kterou jsem si sám zvolil a navrhnout možná zlepšení, která by zvýšila efektivnost daného systému. Pro dosažení daného cíle bylo využito nestrukturovaného rozhovoru a interních zdrojů, které napomohly k celistvému pohledu na danou problematiku, z nich bylo možné navrhnout daná doporučení.
System of Employees Evaluation and Remuneration in a Selected Organization
Keywords: Hodnocení; odměňování; mzda; zaměstnanci; motivace; benefity; vzdělávání pracovníků; Evaluation; remuneration; salary; employee; motivation; benefits; employee training