Dopady distanční výuky na žáky a pracovníky ZŠ Tábor, Zborovská 2696, Tábor - Kafková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2023)
Bakalářská práce se zabývá problematikou dopadu distanční výuky na žáky základní školy. Cílem práce je zjistit, jak byli žáci druhého stupně ZŠ limitováni a ovlivněni distanční výukou v době pandemie onemocnění Covid-19. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Zaměřuje se na vývojovou psychologii žáků druhého stupně a na proces socializace, který je součástí dětského vývoje, a dává tato fakta do souvislosti se skutečnostmi získanými výzkumem, a to z období distanční výuky na základních školách.
The impact of distance education on pupils and staff at Tábor Primary School, Zborovská 2696, Tábor
Keywords: distanční výuka; základní škola; druhý stupeň; žáci; sociální; distance learning; primary school; second grade; students; social