Webová platforma pro sdílení digitálních prezentací kulturních objektů - Szabo, Michal (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato magisterská práce se zabývá návrhem a implementací webové platformy pro sdílení digitálních kulturních objektů s využitím prostředí rozšířené reality. V první části práce je představen výčet již existujících aplikací zabývajících se obdobným tématem. Následně jsou definovány zamýšlené funkce aplikace a scénáře jejího použití. Poté je představena zvolená sada technologií a popsána architektura systému. Na závěr práce je vysvětlen průběh samotné implementace.
Web platform for sharing digital presentations of cultural objects
Keywords: AR; React; Node.js; Typescript; MongoDB; REST API; AR; React; Node.js; Typescript; MongoDB; REST API