Volný čas jako determinanta adaptace dítěte do náhradní rodiny - Tůmová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2015)
Hlavním cílem této práce je zjistit, jaký vliv má způsob trávení volného času v rodině na adaptaci dítěte do náhradní rodiny. Výsledky vycházejí z poznatků, které jsem získala při kontaktech s výzkumnou rodinou. Získané poznatky jsou porovnávány v teoretické části a shrnují průběh, zákonitosti a možná rizika životního stylu, způsobu trávení volného času a adaptace dětí do prostředí náhradní rodiny. Mohou být využity pro další výzkum v této oblasti.
Leasure as a determinant adaptation of the child in a foster family
Keywords: adaptace; životní styl; rodina; volný čas; adaptation; lifestyle; family; leisure