Dokumentace plánu společných zařízení pro komplexní pozemkovou úpravu - Tichatzek, Aleš (Jihočeská univerzita, 2018)
Předkládaná diplomová práce se zabývá plánem společných zařízení pro komplexní pozemkovou úpravu v katastrálním území Strážkovice. Úvodní kapitoly jsou zaměřeny na teoretická východiska práce a rozbor odborné literatury, na které navazuje metodika stanovující postup a kritéria návrhu opatření v plánu společných zařízení. Zásadní částí práce je vyhodnocení podrobného průzkumu terénu a návrh jednotlivých opatření. V závěru jsou zhodnoceny výsledky vyplývající ze zpracování dokumentace plánu společných zařízení. Výsledky práce jsou zpracovány v textové a grafické podobě.
Documentation of common facilities plan for the complex land consolidation
Keywords: pozemková úprava; plán společných zařízení; průzkumové práce; cesta; eroze; územní systém ekologické stability; vodní hospodářství; územní plán; land consolidation; plan of joint facilities; exploratory work; road; erosion; territorial system of ecological stability; water managment; zoning plan