Cestovní ruch pro rodiny s dětmi na Příbramsku - Bobková, Hana (Jihočeská univerzita, 2012)
Práce pojednává o cestovním ruchu pro rodiny s dětmi. Cílem bylo připravit produktový balíček cestovního ruchu na základě dotazníkového šetření a řízených rozhovorů s podnikatelskými subjekty.
Tourism for families with children in Pribram region
Keywords: Cestovní ruch; rodiny s dětmi; produktový balíček; Tourism; families with children; product package