Tvorba počítačové hry vhodné pro opakování názvosloví anorganických sloučenin - Nečeda, Luboš (Jihočeská univerzita, 2017)
Práce je zaměřena na vytvoření a použití počítačové hry (adventury) ve výuce chemie na ZŠ. Hra je zasazena do prostředí Českých Budějovic a obsahuje sadu testů, které mají sloužit žákům pro procvičení názvosloví anorganických sloučenin. Může tedy být použita jako motivační prvek ve výuce na základních školách.
Creating a computer game suitable for practice of nomenclature of inorganic compounds
Keywords: Motivace ve výuce; počítačová hra; Wintermute engine; anorganická chemie.; Motivation in teaching; computer game; Wintermuteengine; Inorganicchemistry.