Vývoj bankovních rizik v bance Oberbank AG ČR - Schusterová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem této práce na téma "Vývoj bankovních rizik v bance Oberbank AG" bylo porovnat bankovní rizika s cílem vyvodit závěry pro případnou nápravu zjištěné skutečnosti.
Development of Banking Risks in the Oberbank AG CR
Keywords: bankovní rizika; kreditní riziko; riziko likvidity; riziko úrokové; riziko měnové; bank risks; credit risk; luquidity risk; rate risk; currency risk