Analýza závislosti velikosti síly zápěstí a rychlosti střelby v ledním hokeji u dorostenecké a juniorské kategorie HC Motor České Budějovice - Kubeš, Jiří (Jihočeská univerzita, 2020)
Cílem této bakalářské práce bylo zjistit vztah mezi velikostí síly zápěstí a rychlostí střelby v ledním hokeji. Zkoumá závislosti mezi silovými schopnostmi a střelbou švihem a golfovým úderem u dorostenecké a juniorské kategorie.
Analysis of Wrist Force Influence on Ice Hockey Shooting Speed at the HC Motor České Budějovice at Youth and Junior Team
Keywords: lední hokej; střelba; rychlost; dynamometrie; silové schopnosti; ice hockey; shooting speed; dynamometer; strength abilities