Vedení a organizace geologických exkurzí v okolí Žichovic - Machníková, Petra (Jihočeská univerzita, 2012)
Hlavním tématem této bakalářské práce bylo naplánování a organizace geologické exkurze do vybraných lokalit. Exkurze je koncipována pro žáky 3. -5. ročníků. Práce zahrnovala plánování, přípravu časového harmonogramu, pracovních listů, didaktických her a následné převedení do praxe. Tato bakalářská práce vznikla v rámci projektu GA JU 065/2010/S.
Management and organization of geological excursion in the Žichovice region
Keywords: Žichovice; geologické exkurze; pracovní listy; didaktické hry; Žichovice region; geological exursion; worksheets; didactic games