Přehled významných polymerů pro technickou praxi - Vašek, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce je zaměřena na vytvoření grafických přehledových listů se zaměřením do výuky předmětu "materiály a technologie" případně do výuky na nižších stupních škol. Výukové listy poskytují přehled 15 nejpoužívanějších polymerů spolu s jejich vlastnostmi. Přínosem a cílem práce je připravit základní brožuru elementárních vlastností nejpoužívanějších polymerů, se kterými je možné se ve studijní praxi setkat.
Overview of important polymers for technical practice
Keywords: Polymery; polyreakce; polyethylen; PVC; HDPE; LDPE; využití v praxi; Polymers; polyreactions; polyethylene; PVC; HDPE; LDPE; use in praxis