Diagnostika převodovek DSG - Havel, Jan (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato bakalářská práce se zabývá Diagnostikou převodovek DSG, zejména převodovky DQ250. Zaměřuje se na diagnostiku této převodovky bez demontáže jak sériovou, tak paralelní i subjektivní. V teoretické části popisuji převodovku DSG DQ250, konstrukci mechanické a elektrické části, dále popis fungování převodovky a její speciální funkce. V praktické části práce se nejdříve zaměřím na sériovou diagnostiku, kterou bude následovat diagnostika paralelní a subjektivní. Na konci práce vyhodnotím výsledky.
Diagnostics of DSG Gearboxes
Keywords: DSG; převodovka; DQ250; 02E; diagnostika; závady; DSG; gearbox; DQ250; 02E; diagnostic; faults