Optimalizace monitorování složek životního prostředí v laboratořích SÚJB za radiační mimořádné situace - Macháčová, Irena (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem této práce bylo analyzovat podrobně dispozici laboratoře spektrometrie gama na regionálním centru SÚJB v Českých Budějovicích za účelem návrhu optimálního režimu práce v případě radiační mimořádné situace.
Optimisation of monitoring of environmental components in SONS laboratories in a radiation emergency
Keywords: Radiační mimořádná situace; monitorování; optimální režim; minimální detekovatelná aktivita; složky životního prostředí; radionuklidy; radiological emergency; monitoring; optimal regime; minimum detectable activity; environmental components; radionuclides