Hodnocení žáka učitelem při výuce předmětu Zhotovování stomatologických protéz u vzdělávacího oboru Asistent zubního technika - Bazalová, Martina (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce se zabývá problematikou hodnocení. Konkrétně se zaměřuje na hodnocení v prakticky zaměřeném předmětu Zhotovování stomatologických protéz u vzdělávacího oboru Asistent zubního technika. Teoretická část se zaměřuje na problematiku hodnocení obecně. Stručně je charakterizován uvedený vzdělávací obor a u jednotlivých metod a forem hodnocení je více pojednáno o metodách a formách hodnocení využívaných v předmětu Zhotovování stomatologických protéz. Cílem praktické části bylo navrhnout systém hodnocení pro předmět Zhotovování stomatologických protéz, který byl realizován v rámci výuky a ověřen v praxi.
The assessment in teaching process of subject Making dental prosthesis by vocational branch Assistant of dental technician
Keywords: hodnocení ve vyučování; metody hodnocení; formy hodnocení a sebehodnocení žáka; odborný předmět; assesment in education; assessment methods; forms of assessment and student self-assessment; vocational subject