Návrh komplexní geologické exkurze do okolí Českého Brodu - Vidumská, Eva (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato diplomová práce se zabývá shrnutím poznatků o geologických poměrech v okolí Českého Brodu a předkládá návrh na exkurze pro žáky devátých tříd základních škol do tohoto území. Cílem práce je poskytnout informace o tomto území a nabídnout návrh trasy, která zahrnuje komplexní pohled na geologickou minulost a přítomnost na tomto území.
Outline of a complex geologic tour of Český Brod and its surroundings
Keywords: Český Brod; exkurze; geologie; návrh trasy; Český Brod; geologic tour; geology; route proposal