WWW tutoriál pro HP 3D scanner Pro S3 - Mojžíšová, Denisa (Jihočeská univerzita, 2022)
Tato práce se v první části zabývá základními pojmy a principem fungování technologie 3D skenování, jsou zde rozebrány jednotlivé druhy 3D skenerů. Dále je zde rozebrán hardware a software zařízení HP 3D scanner Pro S3. Ve druhé části je podrobně rozebráno zapojení hardwaru a nastavení základních parametrů softwaru, které je doplněno o vzorové úlohy. V závěru jsou shrnuty poznatky, jež byly zaznamenány v průběhu práce.
WWW tutorial for HP 3D scanner Pro S3
Keywords: 3D skenování; strukturované světlo; modelové úlohy; hardware; software; 3D scanning; structured light; model tasks; hardware; software