Time management u finančních poradců - Samcová, Linda (Jihočeská univerzita, 2023)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na time management finančních poradců. Hlavním cílem práce je charakterizovat současný přístup k řízení času u vybraných finančních poradců. Díl-čím cílem je navrhnout vlastní návrhy a doporučení vedoucí ke zlepšení řízení času. Práce seznamuje se základním principem time managementu, efektivitou využití času a dalšími body jako je např. využití nástrojů a pomůcek. Práce provádí analýzu současného stavu finančních poradců pomocí dotazníkového šetření. Také porovnává teoretické poznatky s in-formacemi získanými z průzkumu. Bakalářská práce navrhuje možná zlepšení v oblasti efektivity a time managementu. Tyto návrhy jsou užitečné zejména pro finanční poradce.
Time Managament of Financial Advisor
Keywords: time management; efektivita; finanční poradenství; podnikání; work life balanc; time management; financial advisors; business; work life balance; efficiency