Mládež a deviantní chování - Řabková, Adéla (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku návykových látek a prevenci. Tato práce má na základě empirického šetření zjistit, v jaké míře a za jakých okolností se u studentů užívání návykových látek vyskytuje. V teoretické části je uvedena problematika návykových látek. Praktická část bakalářské práce je založena na vlastním empirickém výzkumu, jehož předmětem je vzorek studentů základních škol.
Young people and deviant behaviour
Keywords: návykové látky; drogy; alkohol; kouření; prevence; základní škola; addictive substances; drug; alcohol; smoking; prevention; primary school