Vliv lokality na cenu nemovitosti - porovnání cen v regionu Český Krumlov - Cábová, Klára (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem této bakalářské práce je zmapovat rozdíly v nabídkových cenách bytů v oblasti regionu Český Krumlov. V úvodní části práce jsou vysvětleny základní termíny. V druhé, praktické části, je zahrnuta analýza trhu v regionu a dále jsou zde popsána jednotlivá města, která byla pro podrobný průzkum vybrána. V závěru práce jsou vyhodnocena data z jednotlivých analýz.
Location impact on real estate pricing - comparison of prices in the region of Cesky Krumlov
Keywords: nemovité věci; byt; faktory; oceňování; immovable assets; apartment; factors; pricing