Znalost a vnímání ochranné známky Chutná hezky. Jihočesky mezi spotřebiteli - Kohoutová, Petra (Jihočeská univerzita, 2019)
Tato práce se zabývá posouzením ochranné známky Chutná hezky. Jihočesky. Cílem projektu Chutná hezky. Jihočesky je systémová propagace kvalitních potravin z jihočeské produkce. Jedním z nástrojů je stejnojmenná soutěž. Vítězné produkty získají právo užívat ochrannou známku Chutná hezky. Jihočesky. Hlavním cílem této práce je výzkum informovanosti zákazníků o ochranné známce Chutná hezky. Jihočesky a oceněných produktech, analyzovat nákupní chování a spokojenost zákazníků. Výzkum bude probíhat pomocí dotazníkového šetření u respondentů z Jihočeského kraje. Dotazník bude vyhodnocen kvantitativně. Výsledek ukáže, jestli zákazníci znají označené produkty, jestli tyto produkty kupují a zda jsou s nimi spokojeni. Na koci práce bude navržení zlepšení pro větší informovanost o soutěži a produktech.
Awareness and Perception of the Label Tastes Great. In the Southbohemian Way Among Consumers
Keywords: ochranná známka Chutná hezky.Jihočesky; spotřebitelské chování; marketingový výzkum; label Tastes Great. In the South Bohemian Way; consumer behavior; marketing research