Management dokumentů pomocí EMC2Documentum a SAP - Sípal, Luboš (Jihočeská univerzita, 2013)
Společnost EMC je jedním z největších světových dodavatelů informačních technologií a jejich produktová řada Documentum nabízí v oblasti správy podnikového obsahu nástroje na řízení a správu obsahu všech informací. SAP již čtyřicet let dodává aplikace pro plánování podnikových zdrojů do nejrůznějších průmyslových odvětví včetně utilit. Také nadnárodní energetický koncern E.ON používá informační technologie založené na těchto platformách. Jejich integrací tak získává mocný nástroj nejen na správu obchodních dat, ale i správu obsahu přidružených dokumentů.
Document management by EMC2Documentum and SAP