Specifika výuky anglického jazyka v zájmovém vzdělávání žáků staršího školního věku - Součková, Ivana (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce se zabývá specifiky výuky anglického jazyka v zájmovém vzdělávání žáků staršího školního věku s návazností na formální výuku. Teoretická část obsahuje popis jednotlivých přístupů k výuce angličtiny, definuje volný čas, výchovu mimo vyučování, zájem, zájmové vzdělávání a požadavky na zájmové vzdělávání. Praktická část je věnována návrhu zájmového kroužku angličtiny pro žáky 5. ročníku ZŠ a ZUŠ Zliv, a na konkrétním příkladu takto ilustruje specifika, která jsou rozebírána v teoretické části.
English Language Teaching and Its Specific Features in Leasure Education of Older School Age Pupils
Keywords: přístupy k výuce anglického jazyka; zájem; zájmové vzdělávání; volný čas; starší školní věk; approaches to teaching English; interest; leisure education; free time; older school age