Možnosti zaměstnávání osob s látkovymi závislostmi v Jihočeském kraji - Svoboda, Zdeněk (Jihočeská univerzita, 2023)
Bakalářská práce se zabyvá problematikou zaměstnávání osob s látkovou závislostí v Jihočeském kraji. V první kapitole se práce věnuje se popisu a shrnutí poznatků z oblasti látkovych závislostí. Druhá kapitola seznamuje s problematikou zaměstnanosti a trhu práce, zároveň také přibližuje zdravotní a sociální důsledky nezaměstnanosti. Třetí část práce je zaměřena na konkrétní organizace, které se zaměstnáváním závislych osob zabyvají.
Employment opportunities for people with substance addictions in the South Bohemia Region
Keywords: závislost; nezaměstnanost; zaměstnávání; addiction; unemployment; employment