Podávání informací o prevenci pohlavních chorob v primární gynekologické péči - Hanušová, Jaroslava (Jihočeská univerzita, 2007)
Tato práce se snažila zjistit úroveň podávaných informací o prevenci pohlavních chorob v primární gynekologické péči
Information feeding about prevention of veneral diseases in primary gynecological care
Keywords: ambulantní pacientka; bezpečný sex; informovanost; prevence; pohlavní choroby; student; ambulatory patient; safe sex; informedness; prevention; veneral diseases; student