Chov a reprodukce vybraných druhů papoušků - Krejčí, Barbora (Jihočeská univerzita, 2018)
Tématem bakalářské práce je chov a reprodukce vybraných druhů papoušků, alexandr malý (Psittacula krameri), rosela pestrá (Platycercus eximius), rosela Pennantova (Platycercus elegans) a kanár barevný (Serinus canaria domestica). Výsledky ukázaly, že průměrný počet úspěšně vylíhlých vajec byl v roce 2017 o něco nižší, než v roce 2016.
Breeding and reproduction of selected species of parrots
Keywords: Klíčová slova: papoušci; Platycercus elegans; Platycercus eximius; Psittacula krameri; reprodukce; Serinus canaria domestica; snůška; Key words: parrots; hatched; Platycercus elegans; Platycercus eximius; Psittacula krameri; reproduction; Serinus canaria domestica