Eventy a teambuilding jako součást motivačního programu vybrané společnosti - Kubíková, Romana (Jihočeská univerzita, 2014)
V bakalářské práci jsem se zabývala týmem, teambuildingem a jeho přípravou a organizací. Sestavila jsem literární přehled řešené problematiky, provedla jsem dotazníkové šetření a řízený rozhovor. Cílem této bakalářské práce bylo zmapování povědomí veřejnosti a zaměstnanců vybrané společnosti na téma teambuilding a zjištění, jak by měl podle nich teambuildingový program vypadat a co by mělo být jeho součástí. Ovšem hlavním cílem bylo zdůvodnit význam eventových a teambuildingových akcí při řízení lidských zdrojů ve vybraném podniku a na základě výsledků analýz navrhnout možnosti realizace těchto akcí, tzn. vymyslet teambuildingový program pro vybranou společnost.
Events and teambuilding as part of motivation program of selected company
Keywords: teambuilding; tým; role; komunikace; motivace; kritické faktory; řízení; organizace; aktivity; programy; teambuilding; team; roles; communication; motivation; critical factors; management; organization; activities; programs