Fázová výživa dojnic v daném zemědělském podniku - Rakouská, Barbora (Jihočeská univerzita, 2018)
Práce se zabývá výživou dojnic jednotlivých fází laktace v daném zemědělském podniku.
Phase feeding dairy cows on the farm
Keywords: výživa dojnic; směsná krmná dávka; optimalizace krmné dávky; dairy cows nutrition; total mixed ration; feeding rations optimalisation