Srovnání poskytovaných podmínek penzijních fondů V České republice - Matějčková, Jana (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce se zabývá srovnáním tří penzijních fondů v České republice (Allianz penzijní fond, a. s., Generali penzijní fond, a. s., a ČSOB Penziijní fond Stabilita, a. s.) pomocí metody TOPSIS. Celková situace penzijních fondů v České republice je poté dále srovnávána se zahraničím.
Comparison of the condition of pension funds in the Czech Republic
Keywords: penzijní systém; penzijní fond; penzijní reforma; pension system; pension fund; pension reform