Moderní metody řízení nákladů - Homolková, Veronika (Jihočeská univerzita, 2017)
Tato práce obsahuje ucelený přehled manažerských nástrojů a technik, které jsou používané pro řízení nákladů společnosti. V rámci této práce budou prezentovány jednotlivé přístupy k nákladům podniku a postupy, které slouží ke snižování a optimalizaci těchto nákladů. Jedna část bakalářské práce bude zaměřena na konkrétní výrobní podnik. Cílem bakalářské práce bude tedy provést analýzu struktury nákladů podniku a navrhnout opatření vedoucí ke zvýšení výkonnosti podniku prostřednictvím optimalizace jednotlivých nákladových druhů.
Modern methods of cost management
Keywords: Klíčová slova: náklady; kalkulace; řízení nákladů; optimalizace; Key words: costs; calculation; costs management; optimization