Nákupní atmosféra ve vybrané maloobchodní jednotce - Fidlerová, Žaneta (Jihočeská univerzita, 2017)
Hlavním cílem této práce je zhodnocení nákupní atmosféry ve vybrané maloobchodní jednotce na základě výsledků z terénního výzkumu a vytvoření návrhu na zlepšení její nákupní atmosféry.
Buying atmosphere in the selected retail unit
Keywords: dotazník; maloobchodní jednotka; marketingový výzkum; nákupní atmosféra; nákupní chování; obchod; strukturovaný řízený rozhovor; zákazník; buying atmosphere; buying behaviour; customer; managed interview; marketing research; questionnaire; trade; retail unit