Novostavba zemědělského objektu - vepřín - Busta, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2015)
Tématem této bakalářské práce je návrh novostavby zemědělského objektu - vepřína. První část práce je věnována historickému vývoji, řešení funkčních principů a uspořádání, přehledu používaných materiálových a konstrukčních řešení pro tyto stavby. Druhá část práce se týká samotného návrhu novostavby v konkrétní obci na reálné parcele.
New agricultural building - piggery
Keywords: zemědělské stavby; prase; vepřín; projektová dokumentace; stáj; výkrm prasat; chov prasat; chlév; agricultural buildings; pig; pig farm; project documentation; stable; fattening pigs; pig breeding; barn.