Návrh pracovních listů pro výuku funkcí s programem Derive 6 na ZŠ - Supová, Táňa (Jihočeská univerzita, 2010)
Ve své diplomové práci se zabývám mnou vytvořenou interaktivní učebnicí určenou pro výuku funkcí na základní škole. V úvodní části diplomové práce zmiňuji pojem učebnice, moderní učebnice, interaktivní učebnice. V hlavní části diplomové práce popisuji manuál k vytvořené interaktivní učebnici. V manuálu popisuji prostředí učebnice, její ovládání, jednotlivé příklady. Dále v diplomové práci popisuji výukový experiment, který proběhl na vybrané základní škole. V závěru diplomové práce vyhodnocuji zadané dotazníky a uvádím výsledky výuky.
A proposal of working sheets for the tuition of functions at elementary schools by means of Derive 6 programme
Keywords: učebnice; moderní učebnice; interaktivní učebnice; manuál; výukový experiment; textbook; modern textbook; interactive textbook; manual; educational experiment