Analýza služeb poskytovaných personální agenturou - Káchová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato práce je zaměřena na analýzu služeb poskytovaných personální agenturou Manpower a zjištění vnímané kvality těchto služeb klíčovými zákazníky. Nejprve byla provedena analýza trhu práce v České republice s důrazem na Písecko, kde spolupracující pobočka zvolené agentury působí. Následovala analýza jednotlivých služeb a posléze bylo provedeno dotazníkové šetření s cílem zjistit kvalitu poskytovaných služeb z pohledu klientů. Na základě provedených analýz byla navržena opatření vedoucí ke zlepšení současného stavu.
The analysis of services provided by personal agency
Keywords: personální agentura; kvalita služeb; analýza služeb; trh práce; lidské zdroje; personal agency; service quality; service analysis; labour market; human resources