Metoda sociální rehabilitace v Dětském centru Jihočeského kraje ve Strakonicích - Hromádková, Jana (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce se zaměřuje na metodu sociální rehabilitaci v Dětském centrum Jihočeského kraje, o.p.s. ve Strakonicích. Práce se dále zabývá metodami této sociální služby. Cílem výzkumu bylo zjistit úspěšnost sociální rehabilitace Dětského centra Jihočeského kraje, o.p.s., kde byl uskutečněn výzkum a jestli v rámci tohoto zařízení existuje přesah následné péče po jejím ukončení.
Method of social rehabilitation in Children's centre of South Bohemia Region
Keywords: sociální rehabilitace; děti; rodina; dětské centrum; social rehabilitation; family; children; children's center