Sociální práce s rodinami pečujícími o seniora s Alzheimerovou chorobou - Bubeníková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2023)
Bakalářská práce se zabývá rodinami, které pečovaly o seniora s Alzheimerovou chorobou a s jakými problémy se rodinní pečující při péči setkávají. Zejména se jedná o problematiku všestranné péče o seniora a její nároky na pečující.
Social work with families caring for a senior with Alzheimer's disease
Keywords: Alzheimerova choroba; sociální služby; všestranná péče; Alzheimer's disease; social services; comprehensive care