Význam a zastoupení geografie cestovního ruchu ve výukových programech škol - Linhart, Vladislav (Jihočeská univerzita, 2010)
Diplomová práce se zabývá významem a zastoupením geografie cestovního ruchu ve výukových programech škol. Po úvodních teoretických kapitolách následuje vlastní výzkum. Výsledky dotazníkového šetření jsou zpracovány do grafů a tabulek, které jsou součástí přílohy. V závěrečné části je provedena rekapitulace zjištěných skutečností a stanovených cílů spojena s možnostmi jejich aplikace v praxi. Zhodnotil jsem postavení geografie cestovního ruchu ve výukových programech různých typů škol a vztah geografie cestovního ruchu k dalším předmětům.
Importance and distribution of geography of tourism in the educational programs
Keywords: geografie cestovního ruchu; cestovní ruch; vzdělávání; geography of tourism; tourism; education