Komparace řízení cestovního ruchu v Českém Krumlově a v Jindřichově Hradci a návrh destinačního managementu - Škrletová, Iveta (Jihočeská univerzita, 2012)
Diplomová práce byla zaměřena na provedení komparace řízení cestovního ruchu v Českém Krumlově a v Jindřichově Hradci, na odhalení nedostatků, nalezení příkladů dobré praxe a vypracování návrhu destinačního řízení na lokální úrovni.Analytická část se zabývá analýzou vnitřního a vnějšího prostředí obou destinací a určením vhodných strategií. V syntetické části je vypracován návrh společnosti destinačního managementu pro destinaci Jindřichův Hradec. Součástí návrhu je finanční plán.
Comparison of tourism management in Český Krumlov and Jindřichův Hradec and design of the Destination Management Company
Keywords: cestovní ruch; destinace cestovního ruchu; destinační management; řízení destinace; Destinační management města Český Krumlov; tourism; destination of tourism; destination management; Destination Management of the town of Český Krumlov