Vliv globalizace na míru nezaměstnanosti v ČR - Jeroušková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2014)
Tématem bakalářské práce je "Vliv globalizace na míru nezaměstnanosti v České republice". Globalizace je celospolečenským jevem a má dopad na každého člena společnosti, ať pozitivní nebo negativní. Cílem bakalářské práce je posoudit, jaký vliv má globalizace právě na nezaměstnanost.
The impact of globalization on the unemployment rate in the Czech Republic
Keywords: globalizace; míra nezaměstnanosti; Česká republika; globalization; unemployment rate; Czech Republic