Diagnostika a opravy převodovek traktorů Deutz Fahr - Topinka, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2022)
Touto diplomovou prací navazuji na svoji práci bakalářskou, ve které jsem se zabýval typy a konstrukcemi převodových systémů používaných u traktorů. V této diplomové práci se zabývám převodovkami používanými v traktorech Deutz-Fahr. Popisuji jejich části, jaké elementy převodovek se diagnostikují, jaké hodnoty se sledují a jak se opravují nejčastější závady.
Diagnostics and repair of transmissions of Deutz-Fahr tractors
Keywords: převodovka; Deutz-Fahr; diagnostika; oprava; gearbox; Deutz-Fahr; diagnostic; repair