Využití dotačních titulů pro vybudování protipovodňových opatření v Jihočeském kraji - Vančurová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2014)
Předmětem diplomové práce "Využití dotačních titulů pro vybudování protipovodňových opatření v Jihočeském kraji" je analýza využívání finančních prostředků veřejných rozpočtů a prostředků z fondů EU na výstavbu protipovodňových opatření v Jihočeském kraji. Práce se věnuje deskripci největších povodňových událostí na území Jihočeského kraje a analýze stávajících protipovodňových opatření. Jádrem práce je analýza financování těchto opatření a komparace povodní postižených lokalit s počty realizovaných protipovodňových opatření.
The use of subsidies for the construction of flood control measures in South Bohemia Region
Keywords: protipovodňová opatření; projektové financování; grantový program; zpracování žádostí; povodňová situace; flood control measures; projects funding; grant program; processing of applications; flood situation