EXTERNÍ AUDIT - ASPEKTY ETICKÉHO CHOVÁNÍ - Jiřincová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato práce se zabývá profesí auditora. Externí auditoři musejí dodržovat určité etické předpisy. Mezi tyto předpisy patří Etický kodex, Mezinárodní auditorské standardy, Zákon o auditorech. Cílem je ověřit etické chování auditora pomocí dotazníkového šetření.
EXTERNAL AUDIT - ASPECTS OF ETHICAL BEHAVIOUR
Keywords: auditor; etický kodex; auditorské předpisy; účetní jednotka; dotazníkové šetření; auditor; ethical code; audit rules; accounting unit; questionnaire